Montagebedrijf Huren

 

Een montagebedrijf is een organisatie, die zich in een bepaalde industrie gespecialiseerd heeft. Montagemedewerkers houden zich bijvoorbeeld bezig met het repareren van cv-ketels, monteren van gevels, maar ook het ineenzetten van ingewikkelde kasten. Een montagebedrijf kun je dus alleen inhuren voor specifieke klussen, waarin deze gespecialiseerd zijn. Een montagemedewerker kan met verschillende materialen en gereedschappen overweg om zo de losse delen te kunnen monteren. De montagechef geeft leiding over de montagemedewerkers van het technisch bedrijf.

Wat kost een montagebedrijf?

De kosten die je kwijt bent voor het inhuren van montagebedrijven is afhankelijk van de klus, die je hebt. Voor het monteren van je complete autobanden, moet je denken aan 10 tot 25 euro per band inclusief btw. Het monteren van meubels levert weinig complicaties op. Huur je hiervoor een montagebedrijf in, dan moet je rekening houden met kosten tussen de 50 en 150 euro per uur afhankelijk van de grootte van je meubelstuk. Denk je meer aan de montage van een garagedeur, dan betaal je al €370.

Montage na verhuizing

Ben je net verhuisd en heb je meerdere montageklussen klaarstaan, dan kun je ervoor kiezen een verhuisbedrijf in te schakelen. De montageservice van het verhuisbedrijf zorgt dan voor het demonteren en monteren van al je meubels.

 

Hoe vind je een montagebedrijf?

Montagebedrijven vind je heel simpel in de Gouden Gids. Let wel goed op welke klus je hebt en zoek op basis daarvan een geschikt montagebedrijf hiervoor. Vraag ook rond aan je omgeving of zij referenties en goede ervaringen hebben bij bepaalde montagebedrijven. Op internet kun je ook heel specifiek op jouw klus een geschikt bedrijf vinden. Let dan wel op of het bedrijf het label “gecertificeerde montage-expert” draagt, zodat je weet dat je met een vakkundig bedrijf werkt dat kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel heeft staan.

Voordelen van een montagebedrijf

Hoewel er nogal wat kosten aan verbonden zijn, heeft het inhuren van montagebedrijven een aantal voordelen. Het is minder tijdrovend, omdat de professionele montagemedewerkers in de klus gespecialiseerd zijn en dit veel sneller kunnen klaren dan een leek. Daarnaast zorgt het inhuren van een montagebedrijf ervoor dat je minder stress ervaart. De moeilijke klus wordt je uit handen genomen en je weet dat de montage goed en vakkundig gebeurt.

En verder

Je hoeft geen rekening te houden met geschikt gereedschap in huis te hebben, want een montagemedewerker heeft altijd zijn eigen tools bij zich. Een montagebedrijf werkt daarbij altijd veilig, omdat meeste bedrijven in het bezit zijn van een Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers. Als laatste krijg je van een montagebedrijf voor de klus altijd een prijsindicatie opgestuurd, zodat je precies weet hoeveel de klus je gaat kosten en hoelang de klus gaat duren.